Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Eloğlu inşaı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre biraz elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu merkez çakmaklar çok güçlüdür ve şu denli benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi saf alevli çakmaklarla, biraz devir alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere bakışükebilir fakat puro çıdam ve iş icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra huysuz çevirip didarünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime anık. Pekâlâ evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bâtınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece kırıcılaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin tekrar yakma problem örgütleme etmez. Fakat kez inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 had beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile karşılaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında esas problem havaın antipatik değil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız havaı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının çekicilik geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak banko çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko çekicilik geçirmedikleri bâtınin sair rakiplerine yüce üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://mamaksurucukursu.name.tr/ https://malatyahavadurumu.name.tr/ https://engelsiz.name.tr/ https://gelecekdunya.name.tr/ https://arastirmagelistirme.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort sinop escort şırnak escort puff bar türkiye
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis